Adás-vétel

Korcsolya szervizünkben új és használt korcsolyákat és görkorcsolyákat is forgalmazunk.

Új korcsolya vásárlása esetén, szezonálisan, beszámítással, át tudjuk venni régebbi, kinőtt, megunt korcsolyáját, görkoriját. Rollert és gördeszkát is be tudunk számítani a vásárlásba. Új korcsolyákból a Roces és a Head márkájúakat árusítjuk, míg görkoriból Roces, Rollerblade és Bladerunner kapható. Az új korcsolyák árai 20.000-től 35.000-ig változnak márkától, típustól függően.

Használt korcsolyák széles márka-választékával rendelkezünk: Roces, Fila, K2, Trezzeta, Wifa, Bauer, Graf, CCM, Easton, Edua, Risport, Jackson, Head. A használt korcsolyák árai típustál márkától és állapottól függenek.  Például használt műanyag- és bőr-cipős korik már 1.000 Ft-tól kaphatók, a felső határ 30.000 Ft környékén van. Használt gyöngyvászon hoki korcsolyákat is tartunk, ezek árai  4.000-től 27.000 Ft-ig változhatnak.

Használt görkorcsolyákból boltunkban főleg az alábbi márkákat találja: Roces, Fila, Salomon, Rossignol, Crazi Creek, Rollerblade, Bladerunner, Bauer, Head, K2 és mások. Használt gyerek és fitness görkorcsolyák 5-22.000 Ft közötti áron kaphatók, míg a speed és urban görkorik 20-50.000 Ft között áruljuk. Szerepel még a kínálatunkban agro görkori is. Az agresszív görkorcsolyákat 7-20.000 Ft közötti áron árusítjuk.

Az adás-vétel menete. A korcsolyákat és a görkorikat szezonálisan tudjuk átvenni, beszámítani. Ősszel és télen korit, tavasszal és nyáron görkorcsolyát, rollert és gördeszkát tudunk átvenni. Átvételkor a behozott sporteszköz értékét levonhatjuk az árból, ha ez az új terméket vásárlónak is megfelelő és meg is tudunk egyezni. 

Szervizünkben a kínálat szezonálisan, márkában és árban állandóan változik, ezért térjen be gyakrabban, vagy hívjon bátran telefonon, hogy az Ön által keresett sporteszköz van-e készletünkön!